Succesvolle aftrap MOS 30 jaar

Succesvolle aftrap MOS 30 jaar

Wat een mooi moment om onze festiviteiten in het kader van ons 30-jarig bestaan af te trappen! Eerst de opening van onze vernieuwde studio en aansluitend een leerzaam en inspirerend webinar over de toekomst van verenigingen.

Na een gezamenlijke online toost met alle MOS-medewerkers, knipte Edith Terschegget samen met Hans Schuurmans van Skillstown, het lint door van de vernieuwde studio.

Deze werd meteen in gebruik genomen door Ivan Pouwels, dé expert op het gebied van community innovaties, die zijn visie deelde op de toekomst van communities. Wat zijn de dominante trends en welke impact hebben ze op een community? 
Wout Plevier verbond, als tafelheer, de wetenschap en de praktijk door in gesprek te gaan met Ivan Pouwels, Jessica Conquet (voorzitter PvIB), Inge te Brake (voorzitter LVV) en Jitze Vellenga (verenigingsmanager bij MOS). Deze interessante discussie kunt u hier terugzien.

Dit webinar was de eerste in de reeks van vier inspirerende online sessies in het kader van ons 30-jarig bestaan. Wij hopen u binnenkort weer online te ontmoeten. Houd onze website in de gaten voor de komende sessies.


< Terug naar Nieuwsoverzicht
Wij maken gebruik van cookies, gaat u hiermee akkoord? Meer informatie