NMv nieuwe klant bij MOS bv

NMv nieuwe klant bij MOS bv

De NMv (Nederlandse Mediatorsvereniging) is eerder vandaag officieel klant geworden bij MOS bv. MOS start direct na de zomerperiode met de implementatie van de bureau activiteiten voor NMv.

De NMv behartigt de belangen van ruim 2.400 professionals en is daarmee de grootste beroepsvereniging voor mediators als het gaat om belangenbehartiging van mediators binnen de politiek en het bedrijfsleven. Netwerken, continue persoonlijke ontwikkeling, een betere rechtspositie van mediators en het vergroten van de markt voor mediation zijn de speerpunten van de NMv.

De ambitie van de MNv is dé beroepsvereniging voor professionals in mediation te zijn. Daar heeft zij een verenigingsbureau voor nodig dat de gewenste ontwikkeling van de NMv helpt realiseren en continueren. De vereniging heeft MOS bv gekozen om haar daarbij te helpen, omdat “zij vanaf de start van de gesprekken kwaliteit uitstraalt en maatwerk levert, waarbij duurzaamheid ook hoog op de agenda staat”, aldus Frederique van Zomeren, bestuursvoorzitter van de NMv.
Edith Terschegget, directeur MOS: “Met onze ervaring, competenties en serviceverlening gaan wij die uitdaging met de NMv graag aan!”

Foto

Op de foto staan voor v.l.n.r.: Frederique van Zomeren (NMv) en Edith Terschegget (MOS bv), en achter v.l.n.r.: Chris van Overbeeke (NMv), Hans Fibbe (NMv), Raimond Fifis (MOS bv), Eline van Tijn (NMv) en Anneke van Teijlingen (NMv).


< Terug naar Nieuwsoverzicht
Wij maken gebruik van cookies, gaat u hiermee akkoord? Meer informatie